0879428656
Menu
VM
VM

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Добре структуриран код

Тъй като семантичният HTML използва елементи за дадената им цел, е по-лесно както за хората, така и за машините да го прочетат и разберат. Правенето на достъпни приложения не само гарантира равен достъп за хората с увреждания, но и е от полза за хората без увреждания, като им позволява да персонализират своите преживявания.

semantic elements

Всеки един елемент в своята категория.

Wordpress защото е лесен за работа 

Изборът на WordPress за уебсайтове за малък бизнес е страхотно решение, тъй като ви предоставя много функции в безплатен и лесен за използване пакет. Като краен потребител, WordPress ви дава възможност, лесно и бързо да качвате нова информация за бизнеса си, да споделята нови снимки и статии  или просто да го използвате за малък фирмен магазин.Този CMS също е много гъвкав  и  може да se превърне в точно това, от което се нуждае вашата компания, вариращи от корпоративен уебсайт до онлайн магазин.

WordPress

Лесна работа за хората без много технически познания.

Хостинг, домейн, служебен имей, ssl сертификати и още...

Термини които са малко или изобщо непонятни на голяма част от хората. Единственото,което трябва да знаете тук е, че сте в добри ръце  и всички необходими малки, но важни настройки, ще бъдат направени, използвайки най-новите стандарти за работа.Давайки ви възможност да се съсредоточите над това - как ще изглежда сайта ви. 

WordPress

Лесна работа за хората без много технически познания.

Оптимизация и тестване на уебсайт за телефон и компютър

Защо скоростта на страницата е важна? Скоростта на страницата е може би най-чистият от SEO факторите, тъй като справянето с времето за зареждане подобрява вашето класиране, вашето потребителско изживяване и вашия процент на реализация. Това е рядък пример за SEO мярка, която е печеливша за абсолютно всички!
Имайки в предвдив,че това е инструмент на google, трябва да ви убеди в това, че скоростта на сайта ви, наистина е от значение.
Ако имате лош резултат, нека поговорим как може да го направя по-добър. 
провете как се класира сайта ви

Google page speed 

Защото скоростта е от значение

SEO оптимизация за сайта ви

SEO е практиката за увеличаване на количеството и качеството на трафика към вашия уебсайт чрез органични резултати от търсачките. По-високото класиране, когато някой търси термин във вашата индустрия, увеличава видимостта на вашата марка онлайн. Това от своя страна ви дава повече възможности за превръщане на квалифицирани потенциални клиенти в клиенти. 
Оптимизацията зависи от много неща. От добре написан текст, оптимизрани снимки, бързо зареждане на страницата, както на компютър, така и на телефон.
Всеки един изработен сайт, ще бъде придружен с подробен доклад за това, в какво състояние е оптимизацията на сайта и какво може да подобрим.Всичко това от един от най-добрите инструменти на пазара, използващ AI.
провете как се класира сайта ви

SEO оптимизация

On page и още много

Мобилна и компютърна версия на сайта ви

Адаптивният уеб дизайн е като да имате два напълно различни уеб сайта, единият проектиран да пасне на вашия телефон, а другият проектиран да пасне на вашия работен плот. Използвайки JavaScript и други елементи, различни версии на вашия сайт се обслужват на потребителя в зависимост от това на какъв тип устройство се намира.
Защо мобилната версия на уебсайта е важна?
Удобните за мобилни устройства уебсайтове повишават вашите продажби и реализации, защото има лесна достъпност, която заобикаля дизайна на този уебсайт. Знаейки, че уебсайтът е удобен за мобилни устройства, позволява на потребителите да взаимодействат и да се ангажират с вашата марка на различни устройства, без да се дразнят или да имат неудобства.

Адаптивен дизайн

Добре изглеждащ на всички устройства

СВЪРЖИ СЕ С 

МЕН

Нека поговорим за това, което искате!

Как си представяте уебсайта?
Може би сте видяли сайт , който ви харесва.
Нека заедно направим нещо по-добро от него.
свържи се с мен

Моето решение на вашите дигитални проблеми 

Добре оптимизирано,напълно функционално, добре изглеждащо и добре управлявано цифрово решение.

Просто, но елегантно.
VM
Copyright@venom.bg
chevron-down